Information om våra bloggar

Information om skolans bloggar:

Nyheter:

  • Medgivandeblankett (idag)
  • Läxpolicy (idag)
  • ett gemensamt lösenord (9 oktober)
  • Pedagogiska planeringar på bloggarna (efter novemberlovet)

Hej!

Vi vill påminna om att ni tar en titt på medgivandeblanketten under “Att fylla i…” på klassbloggen. Var vänlig och fyll i den, om det inte är gjort den denna termin. Det är viktigt så att vi vet om vi kan fota ditt barn i olika sammanhang och lägga ut på skolans sociala medier. Varför gör vi detta? Vi vill underlätta för er föräldrar att ta del av vår verksamhet och att prata tillsammans hemma om skolan för att synliggöra elevernas dagliga lärande, vilket vi också vet stärker elevernas kunskaper och utvecklar deras metakognitiva (att förstå sitt lärande) förmåga.

Vi har tagit fram en läxpolicy som vi nu också publicerar på blogg-kulan.se/om skolan

Efter vårt förra skolrådsmöte har vi beslutat att ändra kring inloggning till bloggarna. Vi kommer från och med 9 oktober ändra inloggningen till: “Oxel2017”. Detta lösenord kommer att fungera på alla bloggarna som du som vanligt kommer åt ifrån blogg-kulan.se. Lösenordet kommer att bytas ut ett par gånger per läsår framöver.

På bloggarna kommer efter höstlovet även våra pedagogiska planeringar ligga tillgängliga på respektive blogg.

 

 

 

 

Du gillar kanske också...