Första februariutmaningen!

Jag har läst boken “Den underbara familjen kanin och monstret i skogen” , jag rekommenderar den för F-Klasser. Den handlar om en kaninfamilj och ett monster i skogen, kaninfamiljen bor i den fina delen av skogen, skogen är stor men det finns en mörk läskig del av skogen. Ingen i kaninfamiljen får gå dit. Pappa kanin frågade lillebror kanin om han kunde gå ut och plocka blåbär, lillebror kanin svarade ja eftersom gläntan är så fin där. Lillebror kanin gick dit och såg en fjäril och följde efter den, fjärilen flög in i den läskiga delen av skogen. Lillebror hade ingen aning om det så han gick in och tappa bort sig. Han fick hjälp av en tomte, dem var på väg hem och då såg dem monstret, monstret var stort och luktade illa, lillebror titta monstret i ögonen och då sa tomten att han inte skulle det för då visste monstret att lillebror var rädd. När lillebror kommit hem så blev hans föräldrar  jättesura, lillebror förklara allt och sen skulle lillebror sova, lillebror drömde att monstret kom så han skulle titta fort om det var där. Monstret stod utanför dörren och lillebror blev så rädd men monstret började gråta för hon tyckte hon var för ful. Då hjälpte lillebror monstret och presenterade monstret för familjen dem blev först rädda men sen tvättade dem monstret och alla blev vänner.

Jag tycker boken var rolig för att konstiga böcker med konstiga bilder kan få mig och skratta.

Sagan om den underbara familjen kanin och monstret i skogen